You are currently viewing Stillingsopslag – Ratingofficer

Stillingsopslag – Ratingofficer

Jacob Carstensens vikariat i jobbet som Ratingofficer lakker så småt mod enden, opgaven har han løst på allerbedste vis, og han slipper naturligvis ikke taget helt, inden en ny er oplært i jobbet. Jacob har lavet nedenstående beskrivelse af ratingofficerens arbejde, som jeg vil lade tale for sig selv.

Ratingofficer
Dansk Skak Union søger en ny Ratingofficer. Kendskab til rating beregning fx via erfaring, som Turneringsleder er et krav. Opgaverne kræver desuden nogle IT-kompetencer, kendskab til DSUs turneringssystem vil være en fordel. Derudover skal der navigeres i FIDEs system og DSUs kartotek.

Tidsforbruget anslås til 3-4 timer ugentligt. Til månedsafslutning hos Fide, med deadline på tredje sidste dag i måneden, kræver det et par ekstra timer.

Turneringerne afsluttes løbende, men behøver ikke at behandles straks. Opgaverne kan udføres fleksibelt fx et par gange om ugen.

Opgaver:
Kontrol af resultater fra danske turneringer
Stikprøvekontrol af danske ratingtal
Rate danskeres resultater opnået i udlandet
Oprettelse af danske turneringer hos FIDE
Indrapportering af resultater til FIDE
Administration af danske FIDE-spillere
Diverse ad hoc fx korrektioner og registreringer i DSUs kartotek

Der kan forventes aftalt en beskeden honorering for indsatsen.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Jacob (rating@skak.dk) eller undertegnede.

Interesserede bedes indsende ansøgning via mail til formand@skak.dk. Der afholdes løbende samtaler, og vi besætter stillingen, når vi mener at have fundet den rette person til opgaven. Dog tidligst den 20. januar.

Poul Jacobsen