Spændende ”Fucking Skak” arrangement

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

”Fucking Skak” arrangerer lørdag den 26. november en spændende skakdag på Absalon, Sønder Boulevard 73 på Vesterbro i København under mottoet “Skak for ALLE!”. Fra Rune Friborg har skak.dk modtaget følgende:

 

Vi har samlet det fedeste hold for at lave det vildeste skak-event du overhovedet kan forestille dig. Dagen bliver et bevis på at skak handler om hygge og sjov. ALLE kan være med, og der vil være underholdende aktiviteter for både nysgerrige begyndere og de hardcore nørder. Aftenen sluttes af med en eksklusiv danmarks premiere på den fantastiske dokumentar ”Magnus Carlsen – Det Norske Skakgeni” – og dét er selvfølgelig ligeså gratis som alt andet i løbet af dagen! 

 

 

 

Aktiviteter lørdag den 26. november:

 

HYGGESKAK:
Er du ny i skak, eller har ikke spillet i årevis, så er det her muligheden for at hygge over brættet med en ven eller andre søde gæster. Vi har folk der kan hjælpe med regler, eller forklare hvordan et skakur virker. Vi serverer lækker kaffe og kolde øl i Absalons venskabelige atmosfære.

 

FÅ TÆV AF ET BARN:
Vidste du, at verdens andenbedste skakspiller under 12 år hedder Jonas og bor i Århus? Det gør han, og nu har du muligheden for at spille imod ham. Han spiller med bind for øjnene, så mon ikke du har en chance? Gå ikke glip af at opleve Danmarks mini-Magnus i aktion! Der er præmier i baren hvis du vinder.

 

 

12-årige Jonas Bjerre spiller lørdag blindskak i Absalon. Foto: Tavs Bjerre

 

LÆR OM SKAK:
Den kendte YouTube-personlighed og bagmand i Danmarks største skakfællesskab ”Fucking Skak” Rune Friborg vil gennemgå et af verdenshistoriens smukkeste skakpartier træk for træk. Undervejs forklarer han på underholdende og pædagogisk vis hvad der foregår, så alle kan være med. Der vil også være ”hjælpe-skakkere” der vil fortælle om reglerne og svare på spørgsmål, hvis du gerne vil spille, men ikke helt kan huske hvordan det nu er med konge-rokaden.

 

HURTIG-HAJERNE:
Er du lidt af en skaknørd? Vil du gerne spille lyn mod andre skaknørder? Vi har brætter, brikker og ure – vi sætter det hele op og så er det op til jer at fuske, ofre og batte jeres vej igennem udfordringerne. Resten af huset vil få fornøjelsen af at nyde lyn-skak som tilskuer, hvor tempoet og underholdningsniveauet er højere end hvad du troede muligt!

 

KÆMPE-LYN:
Kæmpestore skakbrikker, et kæmpestort skakspil og et nådesløst stopur der tvinger dig til at spurte rundt og tage dine træk med lynets hast. Spil mod dine egne venner eller smid en udfordring til din nye nabo. Adrenalin og skak kan nemt forenes!

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores hyggelige skakunivers

 

PROGRAM:

13:00 – Dørene åbner
14:00 – LÆR OM SKAK v. Rune Friborg
16:00 – Aktiviteter lukker – men skakken fortsætter på bordene omkring i kirken.
17:00 – Fællesspisning
20:00 – Danmarkspremiere på ”Magnus Carlsen – Det Norske Skakgeni”, spilletid 110 min.