You are currently viewing Chatalbashev vandt Kragerø Resort Chess International 2022

Chatalbashev vandt Kragerø Resort Chess International 2022

Køgespilleren GM Boris Chatalbashev vandt på deling Kragerø Resort Chess International 2022, der sluttede søndag eftermiddag i Norge.

Chatalbashev var seedet som nummer 13, men med 7 point i de 9 partier endte han på en delt førsteplads sammen med hollænderen Lucas Van Foreest. Han gik ubesejret gennem turneringen og lavede en ratingpræstation på hele 2672, hvilket var lige knap 2 point over forventet score. Efter korrektion blev det til en andenplads, men præmierne blev delt ligeligt med 20.000 NOK til hver.

IM Bjørn Møller Ochsner fra Århus/Skolerne sluttede på 6½ point, og en delt tredjeplads, efter en fin afsluttende sejr med sort over GM Sebastian Bogner (2573) :

9-årige August Jalving scorede 2 point, men vandt undervejs over svenskeren Vladan Nikolic (2218), så samlet set var resultatet en anelse over forventet score.

Link til hjemmesiden for turneringen: http://turneringsservice.sjakklubb.no/invitation.aspx?TID=KrageroResortChess2022-KrageroSjakklubbUngdom

Partierne fra turneringen er at finde på Lichess: https://lichess.org/broadcast/krager-resort-chess-2022/round-1/l0yBOZ5D

Se billeder fra turneringen på Facebook: https://www.facebook.com/kragerosjakklubbungdom/