Nyt fra Hovedbestyrelsen

Hovedbestyrelsen mødtes i dag den 30. august i Fredericia for at tage sig af en omfattende dagsorden. Blandt emnerne var igen Covid-19s indflydelse på vores aktiviteter.

 

Xtracon-Skakligaens afslutningen gennemføres næste weekend den 5. – 6. september med fuldt program for 8 og 9 runde. Kampene, der spilles på Morten Børup skolen i Skanderborg, starter lørdag kl. 14:00 og søndag kl. 10:00. Hovedbestyrelsen har taget stilling til, hvorvidt anvendelse af mundbind skulle være obligatorisk. Et enigt HB besluttede, at det ikke er obligatorisk, så med andre ord, er det helt frivilligt, om man vil spille med mundbind.

 

HB vil meget gerne opfordre alle involverede til at være meget opmærksomme på, at man naturligvis ikke skal deltage, såfremt man har symptomer på sygdom af nogen art. Så skal man blive hjemme. Spillerne, og deres respektive klubber, har et stort ansvar her. Det er HB helt sikre på, at alle vil leve op til.

 

HB skulle på mødet have godkendt en ny divisionsturneringsplan. Divisionsturneringsudvalget har, af forskellige grunde, udskudt tilrettelæggelsen til efter ligaens afslutning. HB tog dette til efterretning, og drøfter den kommende divisionsturneringsplan via mail, så snart udvalget har udformet et udkast.

 

Poul Jacobsen


graat logo