Taastrup Quick Weekend

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Taastrup Skakforening kunne i weekenden fejre et flot jubilæum. Det var 25. gang at klubben afholdt Taastrup Quick Weekend. To gange om året, i maj og i oktober, afholdes weekendturneringen i Medborgerhuset lige ved Taastrup station.

Turneringen satte samtidig deltagerrekord, da hele 83 spillere var med i jubilæumsudgaven af turneringen. Dermed bliver turneringen en af de absolut største i Danmark. Deltagerne kom fra hele landet. Bornholm havde sendt 11 spillere mens 7 medlemmer af SK1968 i Aarhus havde taget turen til København.

 

Vinder af Mester 1 blev Viktor Haarmark Nielsen fra ØBRO med 3½ point foran Lars Hansen fra SK1968 med 3 point.

 

viktor harmark_nielsen
Viktor Haarmark Nielsen, Skakforeningen ØBRO vandt Mester 1. Foto: Thomas Vestergård

 

rune andersen
Vinder af Mester 2 Rune Andersen, Bornholms Skakklub. Foto: Thomas Vestergård

Udover de almindelige præmier udtrækkes en præmiepulje på 2.500 kr. til en enkelt gruppe. Denne gang var det Mester 3, der var den heldige gruppe med ekstra høje præmier. Ligeledes sættes førstepræmien op til 1.000,- kr for flere af grupperne. Også dette sker ved lodtrækning. Den dygtige og heldige vinder af Mester 3 blev Uno Skonnord fra Skakforeningen ØBRO.

I alt blev der spillet i 14 grupper. Bornholm vandt 4 grupper, SK1968, ØBRO og Frederiksberg vandt hver 2 grupper.

 

rene kraft
Vinder af Basis 5 med 4½ af 5, René Kraft, Bornholms Skakklub. Foto: Thomas Vestergård

 

taastrup lang_weekend_spillesal

Den største spillesal i Medborgerhuset, det tidligere Hotel Lippert. Foto: Thomas Vestergård

Turneringens resultater kan ses her.

Taastrup Skakforening: www.taastrupskakforening.dk.