Skak blogs

Flere og flere skakspillere opretter deres egen blog eller benytter blog som turneringshjemmeside. Her en par eksempler:

http://susanpolgar.blogspot.com  
Den ældste af de berømte skaksøstre, Susan Polgar, har slået sig ned i USA. Hun bruger bl.a. sin blog til nyhedsformidling. Når der er kandidatmatcher med mere, kommenterer Polgar ofte partierne live på bloggen. 

http://larsgrahn.blogspot.com 
Den svenske skakskribent Lars Grahn kalder sin blog ”INTE BARA SCHACK”, men skakken er dog hovedingrediensen på siden. Lars Grahn følger tæt de svenske spilleres færden rundt om i verden; men også de danske spillere bliver fulgt. Således kan man lige nu læse om Allan Stig Rasmussens turneringsdeltagelse i Brescia, Italien og Karsten Rasmussens ditto i Havanna på Cuba.

http://www.faroffchess.blogspot.com 
Den 3. dobbelte Danmarksmester (1979, 1982 og 1995) IM Jens Kristiansen, der er bosat i Paamiut (tidligere Frederikshåb) i Grønland, skriver meget underholdende om alt skak mellem himmel og jord. Tophistorien er lige nu om ”Kombinationer og ofre”, men også skakhistorie og spøjse skakregler bliver behandlet.

http://sveins2minneturnering.blogspot.com 
Her et eksempel på at en blog bliver brugt som hjemmeside for en turnering. Fredag den 19. juni i Oslo starter ”Sveins 2. minneturnering” der er en international mindeturnering for Svein Johannessen. Blandt deltagerne ses GM Carsten Høi, IM Nikolaj Mikkelsen, Mads Andersen, FM Per Andreasen, Sigfred Haubro og DSU-formand Lars-Henrik Bech Hansen.

Der findes helt sikkert en masse gode skak-blogs, som redaktionen ikke kender til, så mail gerne til webmaster@skak.dk med links.

 

Hvad er en blog?
En blog er et letanvendeligt websted, hvor man hurtigt kan udgive sine tanker, interagere med andre og meget andet. Se www.blogger.com