6º Open Internacional LLucmajor

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

De tre danskere IM Jacob Carstensen, FM Jacob Sylvan og Steen Petersen spiller lige nu med i den åbne turnering, 6º Open Internacional LLucmajor, på Mallorca. Det er foreningen Winter Chess, der står bag denne og en lang række andre turneringer på Mallorca. Disse turneringer ligger typisk udenfor højsæsonen på ferieøen, så der er ledig hotelkapacitet, der kan udnyttes.

Der deltager 178 spillere og Jacob Sylvan er højst seede dansker som nr. 29 med 2384 i rating. Favoritter er GM Evgeny Romanov (2636), Rusland, GM Sergey A. Fedorchuk (2621), Ukraine, GM Imre Jr.Hera (2618), Ungarn og GM Daniel Fridman (2605), Tyskland.

Efter de første fem runder har Jacob Sylvan 3½ point, Jacob Carstensen 3 point og Steen Petersen 2½ point.

Der vises 16 partier live. I skrivende stund spiller Sylvan mod GM Karen Movsziszian (2500) fra Armenien.

 

Hjemmeside: www.winterchess.com

 

mallorca