Plovjernet i Horsens

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den nye bog om “Plovjernet”, Christian Poulsen, har nu under god interesse været præsenteret af forfatteren, Morten Fabrin, ved foredrag og forevisning af fotos og partier ved arrangementer i Aalborg, Løgumkloster, Viborg, Skive, Randers, Silkeborg, Rebild og Chess House.

 

 

Morten Fabrin holder foredrag i forbindelse med Larsens Mindeturnering i Aalborg. Foto: Bjarne Sønderstrup

 

Turnéen fortsætter på Horsens Bibliotek, Foredragssalen, Tobaksgården 12, 8700 Horsens onsdag den 10. maj 2017 kl. 19.00.

 

Horsens er forfatterens fødeby, og han har lovet her at give foredraget et særligt lokalt tilsnit, bl.a om DM 1953 i Horsens, hvor Christian Poulsen i første runde fejede den unge komet Bent Larsen af brættet og i anden runde vendte et dårligt slutspil til gevinst mod datidens andet store talent, Palle Nielsen.

 

Der vil naturligvis også blive lejlighed til at købe bogen. Når den ikke skal sendes, er prisen 200 kr. for de 384 sider med bl.a. 270 af Poulsens partier, 49 diagrammer og 45 fotos. Udover at den indbundne bog er en biografi om “Plovjernet”, tegner den et omfattende tidsbillede af dansk skak ca. 1930-1960.

 

Af hensyn til indkøb af traktement modtager arrangøren, Horsens Skakforening ved Tim Bjerre, gerne uforbindende tilmelding på tim@tjec.dk.

 

Se mere om arrangementet på Horsens Skakforenings hjemmeside: HER