12 weeks to Better Chess

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fra IM Silas Lund har skak.dk modtaget nyt om træningsprogrammet  “12 weeks to Better Chess” der er et tilbud til ambitiøse spillere om at forbedre deres spillestyrke i et 12-ugers forløb, hvor man bliver inddelt i 3 grupper efter rating (1400-1700 + 1700-2000 + 2000-2200):

 

 

 

Træningsprogrammet 12 Weeks to Better Chess blev skudt i gang i marts af IM Silas Esben Lund og FM/Fide Trainer Carsten Hansen og er nu henne i den 7. uge. Der er fyldt godt op på alle 3 niveauer, og tilmelding til 2. omgang fra d. 4. juni er åben allerede nu. Signer man up inden den 15. maj, kan man desuden opnå rabat. Tjek http://www.12weekstobetterchess.com/ for information og priser.

 

Programmet består af 8 moduler pr. uge, som dækker træningen bredt – fra åbning til slutspil, taktik m.m., og gør den alsidig i de 6-8 timer ugentligt, som vi forventer, at deltagerne bruger. Der er specielt fokus på det tidlige midtspil og midtspillet, samt arbejdet med egne partier. Sammen med det ugentlige, individuelle Skype-call er det især noget, deltagerne sætter pris på.

 

12 Weeks to Better Chess samarbejder i øjeblikket med Dansk Skaksalg, og træningsprogrammet vil snarest være at finde i indkøbskurven på Dansk Skaksalgs hjemmeside.