Redaktørskifte på skak.dk

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter to år på posten har Palle Skov, på grund af manglede tid, besluttet at stoppe som nyhedsredaktør for Dansk Skak Union. I den forbindelse vil jeg gerne takke Palle for veludført arbejde. Palle fortsætter dog med ad-hoc opgaver for Dansk Skak Union. 

 

 

Palle Skov – her i forbindelse med Sondex Cup i Kolding i den forgangne weekend. Foto: Mads Boe

 

Da Mads Boe fortsat ønsker at dele opgaven, faldt det naturligt at høre Thomas Hauge Vestergaard, om han kunne tænke sig igen at deltage i arbejdet med nyhedsredigeringen på skak.dk, hvilket han til min store glæde sagde ja til. Thomas Vestergaard var tidligere nyhedsredaktør i perioden fra 2007 til 2014, så det er en erfaren person der nu vender tilbage til skak.dk.

 

Begge nyhedsredaktører kontaktes via mailadressen nyhed@skak.dk eller presse@skak.dk, og de modtager gerne såvel færdigskrevne artikler til skak.dk, eller informationer som man mener bør have redaktionens interesse.

 

Intentionen er at de 2 deles lige så fredeligt om arbejdet, som pointet i nedenstående lynparti, som markerede det fremtidige samarbejde. 

 

 

De to redaktører på skak.dk Thomas Vestergaard (tv) og Mads Boe spiller lyn i Chess House i Aarhus. Foto: Poul Jacobsen