Divisionsturneringen begynder

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Erik Carlsen_stiller_skakuret_inden_det_gr_ls

Så blev urene stillet tilbage til normaltid, sommeren er slut og vinterens aktiviteter indledes. Det er for DSU først og fremmest tegn på at divisionsturneringen nu går i gang!

 

(billedet viser Køges formand Erik Carlsen ved at stille et skakur til den nyligt afviklede stomester-Open – de almindelige ure skulle gerne være stillet om i dag, 25/10, så alle møder til tiden i holdturneringen. Foto Henrik E. Bruun)


Klokken 12 skal der være ro over hele landet, når de to 1. divisioner og de fire 2. divisioner går i gang – og i hovedkredsene er der også startskud i Mesterrrækkerne.

 

Et lokalopgør finder sted i København i 1. div. gr. 1 når de to bedste hold fra K41 mødes i klubbens lokaler i Valby.

 

I samme gruppe er Holbæk med som ny i klassen – det er næsten 30 år siden holdet sidst var i den næstbedste række, dengang hed det 2. division. Holbæk spiller hjemme mod Frederiksberg. Den anden oprykker, Brønshøj 2 skal til Næstved, mens Tåstrup skal til Fyn og møde Frem.

 

I 1. div. gr. 2 er det Skive og Haderslev der er nye. Skive skal ikke køre så langt i den første kamp, som er i Viborg. Haderslev indleder også  med en udekamp, mod den ene nedrykker fra Xtracon Skakligaen nemlig Esbjerg. Herning får besøg af den anden nedrykker fra Skakligaen, SK 1968. Den sidste kamp i 1.div. gr. 2 står mellem Nr. Sundby og Evans (Vejle).

 

De fire 2.divisioner begynder som nævnt også i dag, her er der livesending fra kampen mellem SK 1968 2 og Viby.

 

http://www.liveskak.dk/2015/ht/2div/r1/