Tilmeld dig Ungdoms DM i Køge

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Ungdoms DM 2016 afholdes i år i Køge. 82 deltagere deltog i 2015 med Amager Skakforening og Nørrebro Skakklub som arrangører, og det antal håber arrangørerne i Køge at kunne slå. Finn Stuhr skriver på vegne af arrangørerne til skak.dk:

 

“Så er det ved at være tid til at tænke på, om ikke weekenden 30. september til 2. oktober skal bruges i Køge sammen med en masse unge skakkammerater fra hele landet.

 

Arrangørerne har kreeret en plakat som nu er sendt ud pr.mails til alle landets klubber. De klubber der ikke har fået plakaten på grund af forkerte mailoplysninger kan rekvirere den ved at skrive til koegeskakklub@gmail.com med oplysning om navn og mail.

 

I mailen opfordrer vi alle klubber til at bakke op bag de unge i klubben, så de får denne årlige begivenhed, der kun er for de unge. Vi vil også opfordre hovedkredsene til at støtte de klubber der økonomisk har behov for at hjælpe de unge.

 

Har man behov for overnatning til kr. 160,- pr. nat pr. person skal man booke på mailadressen udm16overnatning@gmail.com – Kun hvis man booker gennem denne mail får man overnatningen til denne pris, da der er lavet en gruppeaftale med vandrehjemmet. 

 

Vi glæder os i Køge til at se rigtig mange børn og unge, og vi ved med garanti, at der bliver rigtig meget god skak og nogen af jer får titlen Danmarksmester 2016!”

 

 

Den officielle indbydelse til Ungdoms DM kan ses: HER – hvor du også kan tilmelde dig det spændende stævne.

 

i skrivende stund er der 36 tilmeldte i turneringen. Tilmeldingsfristen er tirsdag den 20. september. 

 

Link til artiklen på skak.dk i forbindelse med Ungdoms DM 2015: HER