Gratis læsestof til juleferien

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Unions arbejde med at digitalisere over 100 års udgaver af Skakbladet går langsomt, men sikkert, fremad. Der arbejdes på flere fronter for at sikre, at hele verden kan tilgå denne flotte skakarv via www.skak.dk.


I skrivende stund er hovedparten af alle blade fra 1904 til 1938 at finde på hjemmesiden ligesom årgangene 1994 – 1997 kan downloades.

 

nimzowitsch mindenr_1935
Maj-nummeret fra 1935 var en mindenummer for Aron Nimzowitsch.

Siden 2002 har det været kutyme, at Skakbladet kom på internettet et par uger efter at det rigtige blad var dumpet ind af brevsprækken, så fra 2002 til 2014 ligger alle blade til download i søgbare pdf-filer.

Af tekniske årsager er de ældre filer ikke søgbare, men for de ældre årgange findes der et index, så man kan skabe sig et overblik over en årgang. I bladene fra 1994 – 1997 finder man dette index i hver årgangs nr. 12.

Klik på “Dansk Skak Union” herover og vælg derefter “Skakbladet – Arkiv”.

 

God læselyst!