Jussupow træner ungdomseliten

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den verdenskendte træner, forfatter og tidligere nummer 3 i verden, Artur Jussupow træner i denne weekend den danske ungdomselite i Chess House i Aarhus.

 

11 unge talenter kan se frem til en meget spændende weekend i selskab med Jussupow, som de bedst kender fra den prisvindende træningsserie på 9 bøger fra Quality Chess. De fleste af talenterne har de seneste år arbejdet med bøgerne, hvor hver bog består af 25 kapitler med forskellige temaer og hvert kapitel afsluttes med 12 eksamensopgaver. 

 

 

 

Træningssamlingen startede fredag aften i Chess House med analyse af nogle meget taktisk komplicerede stillinger. Lørdag fortsættes der fra kl. 10:00 til 18:00, hvorefter der er arrangeret grillaften med babyskakturnering. Søndag trænes fra 10:00 til 15:00 inden at Jussupow skal med toget retur til Tyskland.  

 

Artur Jussupow og ungdomseliten samlet foran Chess House i Aarhus. Foto: Thomas Vestergaard 

 

Foto: Mads Boe 

 

Foto: Mads Boe

 

Samme sted som træningssamlingen arrangerer Chess House den årlige Festugeturnering. Der er 18 deltagere i turneringen og partierne vises live på dette link: HER

 

Link til turneringstavlerne for Festugeturneringen: HER