Ny Larsen-bog

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den svenske skakjournalist og blogger, Lars Grahn, har netop udgivet en bog om kandidatsemifinalen i 1968 i Malmø mellem Bent Larsen og Boris Spasskij. Matchens partier er kommenterer af Peter Heine Nielsen. Bogens titel er ”När Bent mötte Boris och sista dansen med Lizzie” og kan købes hos Dansk Skaksalg.

 

Boris Spasskij vandt matchen og blev året efter verdensmester ved at slå Tigran Petrosian af tronen.

 

grahn bogomslag

Fredag kl. 14.00 lanceres bogen på Palæ Bar, Ny adelgade 5, København K hvor det vil være muligt at købe bogen direkte af forfatteren. Samtidig med lanceringen vil årets Jazzpris blive uddelt.

 

lars grahn

Lars Grahn ved senior NM på Bornholm 2013 (foto: thv)

 

Lars Grahn holder også et foredrag om bogen under Politiken Cup onsdag den 23. juli. Dagen efter er det Jan Løfberg, der holder foredrag om Larsen på Konventum i Helsingør. Man kan også møde Jan Løfberg på Palæ Bar i morgen, hvor han vil kunne fortælle om et bogprojekt om samme bar. Den bog er planlagt til at udkomme søndag den 14. september.