Velkommen på den ny hjemmeside

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Hvis adgangen til skakserveren var en tidlig julegave til Unionens medlemmer, er her den tidlige nytårsgave: Dansk Skak Unions hjemmeside www.dsu.dk i ny og mere tidssvarende indpakning!


Indholdsmæssigt er der sket en del forbedringer, og frem for alt er overskueligheden og logikken i opbygningen af de mange undersider sat i højsædet. 


Som med alt nyt kræver det tilvænning at navigere på en nydesignet hjemmeside. Alle sider kan principielt tilgås direkte fra topmenuen, og undermenuer vil på de fleste sider vise sig i højre del af hjemmesiden. Enkelte menupunkter har fået nye og forhåbentlig mere retvisende navne.


Denne udgave af hjemmesiden er som sin forgænger programmeret af Karsten Nymann Pedersen med assistance af Unionens IT-chef Morten Rasmussen. Thorbjørn Rosenlund i den tidlige fase, og Steffen Pedersen i den senere, har på forskellig vis ydet værdifulde bidrag til arbejdet. Alt sammen i uvurderlig frivillig arbejdskraft for Unionen.
Væsentlige designmæssige bidrag er desuden kommet fra Reklamebureauet OS, som del af den medlemskampagne Dansk Skak Union sætter i værk i forlængelse af lanceringen af skakserveren.


Kommentarer og konstruktiv kritik af den nye hjemmeside modtages gerne på it@skak.dk


Godt nytår!
Erik Søbjerg