Skaksommerlejren

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skaksommerlejren er i fuld gang. Fra arrangørerne har vi modtaget følgende:

 

Årets skaksommerlejr på Skanderup Efterskole er skudt i gang med rekordmange deltagere!

 

Den velkendte skaksommerlejr på Tjele Efterskole er i år rykket til Skanderup Efterskole nær Kolding. Dørene blev slået op søndag med hele 105 deltagere, hvilket er rekordmange for skaklejren. Deltagerne er i alderen 8-19 år, 18 piger, og stort set hele landet er repræsenteret.

 

Selvom omgivelserne er forandrede (men meget fine), er programmet dog nogenlunde det samme:

Teori, lejrturnering, mere teori, fodbold, rundbold, frivillige aktiviteter (blandt andet robotbordtennis og yoga!), babyskak, kykskak, lynskak, simultan, en tur til Legoland eller Lalandia og meget mere.

 

Lejren har i år hele tre GM’ere med: Allan Stig Rasmusen (regerende Danmarksmester), Jakob Vang Glud (nyslået GM’er) samt Daniel Semcesen (svensk stormester). Det er vist første gang i lejrens historie, at vi har så mange titelholdere med den fineste titel.

 

Skaklejren forløber frem til lørdag og program, billeder, resultater med mere. kan findes på skaklejrens hjemmeside på http://skaklejr.dk.

 

sommerlejr14