Kvindelandsholdet får sponsor

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union og it-firmaet Miracle A/S underskrev torsdag en 2-årig sponsoraftale, der er øremærket det danske kvindelandshold i skak. Miracle A/S bliver dermed officiel hovedsponsor for kvindelandsholdet.

Sponsoratet, der er på 50.000 kr., skal primært anvendes til træningsaktiviteter og støtte af turneringsdeltagelse frem mod Skak-OL 2014 i Tromsø, fortæller kvindelandstræner Thomas Schou-Moldt. De 50.000 kr. fordeler sig med 20.000 kr. i 2013 og 30.000 kr. i 2014.

Formand for Dansk Skak Union Lars-Henrik Bech Hansen udtaler i forbindelse med aftalen: ”Der ligger et enormt potentiale i kvindeskak. Vi skal blive meget bedre til at få piger og kvinder til at spille skak og fastholde dem i skakmiljøet. Sponsoraftalen med Miracle er et vigtigt skridt på vejen”.


Direktør Lasse Christensen fra Miracle A/S udtaler ”Vi er glade for at kunne støtte det danske kvindelandshold i skak frem mod den næste store udfordring, OL 2014. Skak er en sport, hvor videnskab, kunst og godt håndværk går op i en højere enhed, og det er discipliner som vi i Miracle vægter højt i arbejdet hos vores kunder.”


Sponsoraftalen løber foreløbig frem til 31. december 2014.

miracle525pix
Direktør Lasse Christensen, Miracle A/S og DSUs formand Lars-Henrik Bech Hansen har netop underskrevet sponsoraftalen. Bagerst landstræner Thomas Schou-Moldt og de to landsholdsspillere Louise Fredericia og Sandra de Blecourt Dalsberg
(foto: Thorbjørn Rosenlund)


Om Miracle A/S:
Miracle blev stiftet i 2000 af virksomhedens to administrerende direktører, Lasse Christensen og Mogens Nørgaard, ud fra et ønske om, at skabe en anderledes it-virksomhed. Miracle er totalleverandør af drift, implementering og udvikling, og kerneydelserne er projektudvikling, databaseadministration og konsulentvirksomhed. Miracle har i dag mere end 170 medarbejdere fordelt på moderselskabet og 5 datterselskaber.

 

miracle logo