Tjele Sommerlejr

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Steffen Pedersen og Allan Stig Rasmussen klar som ledere på Tjele Sommerlejr 2007.

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere disse to herrer på vores sommerlejr, som i år foregår fra søndag den 1. juli til søndag den 8. juli. Dertil de sædvanlige ledere fra skolens egen lærerstab samt de velkendte ledere, som har været med de seneste år.

Programmet undergår næppe store forandringer i forhold til de senere år, så der lægges op til turneringsskak og undervisning om formiddagen, boldspil og leg om eftermiddagen suppleret med tur i det lokale friluftsbad samt forskellige skaktiltag om aftenen. Dertil turen til Djurs Sommerland om torsdagen.

Tilmeldinger kan finde sted ved henvendelse til skolen på telefon 86 45 12 11 med angivelse af navn, adresse og fødselsdato senest 4. juni. Så modtager de tilmeldte et startbrev kort derefter med program for ugen m. m.

www.tjeleefterskole.dk