You are currently viewing Festugeturnering 2023

Festugeturnering 2023

Formand for Aarhus/Skolerne Skakklub, John Rendboe, skriver til skak.dk på vegne af de arrangerende Aarhus-klubber om Festugeturneringen:

Festugeturneringen i Aarhus spilles i weekenden 8.-10. september som en fem runders turnering i 6-mandsgrupper. Som noget nyt er der denne gang en Lille Festugeturnering, med 60 min pr. parti, for spillere under 1300. Ideelt for nye, der spiller deres første turnering. Også her spilles der fem runder.

Festugeturneringen har gennem rigtig mange år været en hjørnesten i det aarhusianske skakliv. Nu genopstår den efter et enkelt års pause, hvor udfordringerne efter opløsningen af Chess House skulle gribes organisatorisk.

Det er et samarbejde mellem Viby Skakklub, Nordre Skakklub, Aarhus Skakklub/Skolerne, SK1968 og Vejlby Risskov Skakklub der står bag årets turnering. Dvs. næsten alle klubber i Aarhus Kommune.

Spillestedet bliver Skt. Pauls Kirkes Sognehus der ligger helt centralt i byen. Ideelt i forhold til både tog og bustrafik. Her er masser af plads.

Der er gratis tilmelding for GM, IM, WGM og WIM.

Vi håber så mange som muligt vil benytte sig af tilbuddet om en klassisk turnering – der for en sjælden gangs skyld afholdes lige i Aarhus midtby.

John Rendboe

Festugeturneringen: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28302

Lille Festugeturnering: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28334