Bundesligaen 2011/12

Fredag, lørdag og søndag spilles de tre første runder af den tyske Schachbundesliga i Mülheim, der ligger i det nordvestlige Tyskland. Det er første gang, at alle kampe i en runde spilles det samme sted.

I denne sæson kan fire danske spillere komme i aktion. Peter Heine Nielsen er nummer 10 på de forsvarende mestre OSG Baden-Badens hold, der toppes af Viswanathan Anand, Magnus Carlsen og Peter Svidler.

Ny mand hos SG Solingen er IM Mads Andersen, der er opført som nummer 12 på holdet. Mads Andersen kommer dog ikke i aktion i denne weekend, men starter tirsdag i næste uge i en turnering ved Balatonsøen i Ungarn.

GM  Sune Berg Hansen (nr. 5) og GM Allan Stig Rasmussen (nr. 9) er begge igen at finde på Hamburger SKs holdliste.

Første rundes program:
SV Mülheim Nord – SF Katernberg
OSG Baden-Baden – SG Trier
Hamburger SK – SF Berlin
Werder Bremen – SK Turm Emsdetten
SG Solingen – SC Remagen
SC Eppingen – SV Hockenheim
USV TU Dresden – SK König Tegel
SV Wattenscheid – Hansa Dortmund

Fredag starter runden kl. 16.00, lørdag kl. 14.00 og søndag kl. 10.00. Alle partier vises live på internettet.

Hjemmeside: www.schachbundesliga.de