Ugens tilbud fra Dansk Skaksalg

Denne uges tilbud er Lars Schandorffs bog “GM repertoire – Caro-Kann” til kr. 160,- (normalpris kr. 209). Tilbudet gælder til på søndag den 16. oktober.

Af Trine Rasted
Om bogen: Lars Schandorffs: GM repertoire – Caro-Kann.
Caro-Kann er et af Sorts mest pålidelige forsvar mod 1.e4. Det anvendes regelmæssigt blandt elitespillere, der ved, at computer-assisteret forberedelser nu truer de skarpeste varianter i siciliansk eller spansk (i det mindste truer med forceret remis). Caro-Kann er mindre påvirkelig af sådanne forcerede varianter – Sort sætter sig for at udligne i åbningen og vinde partiet senere.

Stormester Lars Schandorff demonstrerer et skudsikkert åbningsrepertoire og forklarer hvordan Sort bør spille i midt- og slutspillet. Schandorffs første bog for Quality Chess, Playing the Queen’s Gambit, fik glimrende anmeldelser. 

Se mere her: www.skaksalg.synonym.dk