Mads Boe ny Ungdomslandstræner

43-årige Mads Boe (billedet tv.) bliver ny Ungdomslandstræner pr. 1. januar 2012, hvor han afløser Allan Stig Rasmussen, der har beklædt posten de seneste 10 måneder.

Allan Stig fratræder officielt med udgangen af oktober måned. DSU har været meget glade for Allan Stigs arbejde, hvor han har stået i spidsen for flere træningsamlinger og udlandsrejser for de unge spillere.

Mads Boe, Skanderborg Skakklub, spillede i mange år for Århus/Skolerne og var bl.a. med til at hjemtage XtraCon-Skakligaens guld i sæsonen 2009/2010.

Det højeste danske ratingtal indtil videre, 2426, opnåede Mads Boe i sommeren 2000.

Mads Boe er måske bedst kendt som en dygtig lyn- og hurtigskakspiller, hvilket bl.a. har hjembragt danmarksmesterskabet i begge discipliner.

Opgaverne som landstræner er ikke fremmede for Mads Boe. Ved Ungdoms EM i Bulgarien i september, var han med som ledsagende forældre for junior, Filip Boe Olsen, hvilket man har kunne læse om her på siden.

DSUs formand Lars-Henrik Bech Hansen fortæller i anledningen af udnævnelsen:

Jeg er meget tilfreds med, at DSU har kunnet ansætte en så kompetent Ungdomslandstræner som Mads Boe. Jeg glæder mig til et godt og konstruktivt samarbejde fremover.”

I næste nummer af Skakbladet vil den nye Ungdomslandstræner fortæller om sine ambitioner og forventninger til jobbet.