Bundesligaen midtvejs

Både GM Peter Heine Nielsen og GM Sune Berg Hansen var i kamp i weekendens runder i den tyske Bundesliga. Begge danskere er stadig ubesejrede individuelt.

Peter Heines klub, Baden-Baden, spillede 3 kampe som alle blev vundet og klubben ligger nummer 1, et matchpoint foran Werder Bremen, der ser ud til at være eneste trussel mod Baden-Badens førsteplads. De to hold skal mødes indbyrdes den 27. februar i en kamp, der meget vel kan afgøre mesterskabet. Peter Heine har indtil nu scoret 3½ af 5.

Sune Bergs klub, Hamburg, spillede to kampe i weekenden, som begge blev tabt 3-5. Sune Berg scorede 1½ af 2 og har samlet 3½ af 4 hvilket er holdets procentvis bedste. Hamburg ligger nu midt i rækken. Hamburgs anden danske spiller, GM Allan Stig Rasmussen, var ikke i kamp denne weekend. Allan Stig har indtil nu scoret ½ af 3.

Hjemmeside: http://www.schachbundesliga.de