Tjele Skaksommerlejr 2016

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Tjele Skaksommerlejr har i mange år været en succes blandt de unge skakspillere. I morgen søndag åbner Tjele Efterskole dørene til årets skaksommerlejr, hvor der i år deltager 120 forventningsfulde unge mennesker, hvilket er det maksimale deltagerantal lejren kan rumme.  Lejren har i mange år været meget populær blandt de unge, og var allerede fuldt booket blot 5 dage efter at tilmeldingen åbnede tilbage i januar måned.

 

På skaklejren er der et væld af forskellige aktiviteter: Undervisning, lejrturnering, lynturneringer, simultaner med lederne, kykskak, børneskak og meget andet.

 

Der arrangeres også “Tjelelegene”, hvor der konkurreres i fodbold, rundbold og kondiskak, så det hele ikke kun handler om skak i løbet af ugen.

 

Om torsdagen er der den årlige tur til Djurs Sommerland, som både blandt ledere og elever er en populær udflugt. 

 

Således er lejren en kombination af sociale og skakmæssige aktiviteter, og på den måde får eleverne nemt dannet nye venskaber på tværs af landsdele, mens de samtidig dygtiggør sig i skak.

 

Hjemmesiden for skaksommerlejren: http://skaklejr.dk/ – Her opdateres løbende i løbet af ugen med resultater, stemningsreportager og billeder fra årets skaklejr.