Krasenkow versus Hørsholm Skakklub

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Mandag den 25. februar 2008 spiller Hørsholm Skakklub et konsultationsparti på internettet mod den russiskfødte verdensstjerne GM Michal Krasenkow. Partiet kan følges live på ICC fra kl. 19:30 dansk tid.

Når man er logget på ICC følges partiet ved at skrive “follow jesn”.
 
Krasenkow (billedet) var op gennem 1990’erne blandt de bedste skakspillere i verden, og han har været semifinalekandidat til verdensmesterskabet. Krasenkow er kendt for sit opfindsomme angrebsspil, og med sin kontante stil har han besejret en række af de største moderne mestre, heriblandt Karpov, Shirov, Ivanchuk og Topalov.
 
Konsultationspartiet spilles på ICC med en times betænkningstid til hele partiet til Krasenkow og to timer til klubben. Svend Hartling fra Hørsholm Skakklub, der er en af klubbens stærkeste spillere, er ordstyrer og coach, når trækkene diskuteres og vælges.
 
I efteråret 2007 spillede klubben et konsultationsparti mod IM Sergey Klimov, som russeren vandt i gensidig tidnød, hvor klubben bukkede fælt i et remisslutspil. “Arrangementet var en fantastisk succes med stor entusiasme og indlevelse fra de omkring 20 spillere, som var mødt frem til partiet,” udtaler formand Jesper Nielsen.
 
“Selvom partiet ikke rates, glæder jeg mig til at spille mod klubben. Jeg tager det seriøst og håber på et godt parti!,” siger Michal Krasenkow.

www.chessclub.com