Short til Danmark

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Landstræner Lars Schandorff skriver til hjemmesiden:

Den engelske stormester og verdensstjerne Nigel Short kommer til Danmark i weekenden 9.-11. maj og holder seminar i København. Den netop fratrådte landstræner Jacob Aagaard står bag dette scoop, der indgår i rækken af træningssamlinger for både amatører og elite. Ud over at være en stærk skakspiller er Short kendt som en underholdende person – og så har han altså været i VM-finalen mod Kasparov!

Tidsplan og takster for deltagelse står nederst, men jeg vil lige benytte lejligheden som ny landstræner til at sige, at jeg har tænkt mig at videreføre de populære træningssamlinger – og stadig både for eliten og ambitiøse amatører. Det første arrangement i mit regi finder sted til efteråret. Jeg skal nok offentliggøre tid og sted og temaer i god tid.

Vel mødt til Short!

Lars Schandorff


Elitens (2300+) program ser således ud:
Fredag d. 9. maj: 18.30 – 22.00
Lørdag d. 10. maj: 15.00-18.30
Søndag d. 11. maj: 11.00-14.30

Programmet for de ambitiøse amatører (under 2300) ser således ud:
Lørdag d. 10. maj: 11.00-14.00
Søndag d. 11. maj: 15.30-18.30

Træningen foregår i ØBROs lokaler, Rosenvængets Alle 31 på Østerbro.

 

oebro tilskuere
ØBROs lokaler (foto: thv)

Prisen for de ambitiøse amatører:
300 kroner for deltagelse begge dage, men kun 200 kroner hvis man må krydse Storebælt for at deltage.

Priser for elitetræningen:
Træningen er gratis for Stormestre over 2500 (eller som var på landsholdet ved seneste EM/OL), IMere der har scoret en GM-norm inden for de sidste 12 måneder, IMere der har opnået titlen for mindre end 12 måneder siden og spillere der har scoret en IM-norm indenfor de sidste 6 måneder. (Belønning af fremgang er det generelle princip for prisstrukturen).

Priserne for alle andre er:
GMere: 200 kroner
IMere: 400 kroner

IMere der rejser over Storebælt 200 kroner
Spillere over 2300: 500 kroner
Spillere over 2300, der rejser over Storebælt: 250 kroner

Tilmelding til Lars Schandorff på landstraener@skak.dk eller til Thomas Schou-Moldt, som står for de praktiske ting i forbindelse med arrangementet, på kvindelandstraener@skak.dk