Glade pokalvindere i godt stævne

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

pokal junior_2016_ThV

Over 200 skakspillere kunne igen i år Pinsedag, søndag den 15. maj, nyde et godt arrangeret pokalfinalestævne på Hotel Svendborg.

 

På topbilledet ses vinderholdet i juniorrækken, Evans, som vandt alle kampe. Christian M. Jepsen (Nummer to fra venstre på Thomas Vestergårds foto) vandt som den eneste i hele pokalstævnet alle sine seks partier. Thomas Vestergård har i øvrigt taget alle fotos i denne artikel.

Evans fik 20 point foran Frem og Skive begge med 15,5. Frem fik 2.pladsen på flest matchpoint. Vinderholdet bestod foruden maksimumscorer Jepsen af Farzam Firooznia, Mathias K. Simonsen og Antik Jakupi.

 

Eliterækken tog Philidor sig af igen, men ikke så overbevisende som tidligere. Både Næstved og Nordkalotten spillede undervejs 2-2 mod pokalmestrene, som dog hev en 1.plads hjem med 16 point foran Brønshøj og Nordkalotten, begge med 15. Brønshøj havde flest matchpoint og var tæt på at løbe med sejren, men 2-2 mod SK 1968 i sidste runde var ikke nok.

 

pokal elite_2016_thv 

Vinderholdet bestod af Jakob Vang Glud (som ikke deltog i præmieoverrækkelsen og derfor heller ikke er med på billedet), Simon Bekker-Jensen, Nikolaj Mikkelsen og Silas Esben Lund.

 

Bredderækken vandt Frem i sikker stil ved at vinde alle matcher.

 

pokal basis_2016_Thomas_V

17 brætpoint blev det til for Odenseholdet, der bestod af Jess Nykjær, Emil Deuleran, Peter Morling og Anton Kjeldsen.

 

ØBRO blev nummer to med 14,5 og Skive nummer tre med 14. 

 

Seniorrækken spillede i een gruppe, da der kun var fire 65+ hold og 12 hold i 50+.

 

I den ungdommeligste række af de to seniorrækker vandt Sydfyn med 15,5 foran SK 1968 med 15 og med Hillerød som nummer tre med 14,5 efter udvidet korrektion med Roskilde og Evans.

 

pokal senior_50_2016_ThV

 

Sydfyns vinderhold med Thomas Jepsen, Michael Nord, Per Sørensen (scorede 5,5 af 6), Arne Andersen og Kurt Hollesen. Sidstnævnte nåede ikke frem til præmieoverrækkelse og fotografering. (Igen er det Thomas Vestergårds foto. Det er svært for ham at komme med på billederne når han ofte selv står bag kameraet, men vi kan nævne at Thomas scorede 5,5 for SK 1968, der blev nummer to i gruppen bare et halvt point efter vinderholdet.)

   

I den ældste seniorgruppe kunne der sagtens have været plads til flere end de fire hold, der deltog. Her sejrede Nørresundby sikkert med 15,5 foran Evans 12,5 og Randers 11,5.

 

pokal senior_65_ThVVinderholdet fra Nørresundby bestod af (fra venstre) Bent Sørensen, Børge Pedersen, Jørgen Jørgensen og yderst til højre 1. bræt Jens Kølbæk.

 

Link til stævnet med flere enkeltresultater