Favoritsejr i Odensemesterskabet

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Rasmus Skytte vandt dette års Odensemesterskab, som blev afviklet i den forlængede weekend torsdag-søndag i efterårsferien, og med Martin Matthiesen og Claus Rossen på en delt andenplads var der ikke de store overraskelser i toppen.

Med 46 deltagere var der kun en minimal fremgang i deltagerantallet, men at danske skakspillere finde denne form for turnering attraktivt kan spores ved at halvdelen af deltagerne kom fra klubber uden for Fyn.

Slutstillingen i toppen:
1. IM Rasmus Skytte (Århus Skakklub/Skolerne) 6 point; 2-3. Martin Matthiesen (SK 1968), Claus Rossen (Viborg) 5.5 point; 4-6. Mads Bilde Svendsen (Frem), Michael Nguyen (Skakklubben Rokaden), Jens Olaf Svanholm Fogh (Viby Skakklub) 5 point … 46 deltagere.

www.fremskak.dk