God dansk dag på Gausdal

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Tredje runde på Gausdal var en god dag for de danske deltagere. Christian Kyndel Pedersen vandt med hvid over det 14-årige tyske talent Sebastian Bogner, som har fået en hård medfart uden point i de første tre runder. I IM-gruppe A spillede Per Andreasen remis mod Marc Ghannoum, og samme resultat fremkom i IM-gruppe B, hvor Ove W. Hartvig mødte Nicolas Arsenault.

Stillingen, GM-gruppe A:
1-2. GM Kulaots (Estland), GM Tiviakov (Holland) 2.5; 3-6. IM Nordahl (Norge), GM Korneev (Rusland), FM C.Kyndel Pedersen (Danmark), IM Lie (Norge) 2.0; 7. IM Vidonyak (Tyskland) 1.0; 8-9. IM Williams (England), GM Carlsen (Norge) 0.5; 10. Bogner (Tyskland) 0.0.

Stillingen, IM-gruppe A:
1. GM Kveinys (Letland) 3.0; 2. FM Hole (Norge) 2.5; 3. GM Westerinen (Finland) 2.0; 4-5. Moskow (USA), Cooksey (England) 1.5; 6-9. IM S. Johannessen (Norge), Bentsen (Norge), FM Andreasen (Danmark), FM Ghannoum (Canada) 1.0; 10. Ferkingstad (Norge) 0.5.

Stillingen, IM-gruppe B:
1-2. IM Löffler (Tyskland), IM Jakubowski (Polen) 3.0; 3. IM Siebrecht (Tyskland) 2.5; 4-5. FM Silseth (Sverige), FM Hartvig (Danmark) 1.5; 6-7. Arsenault (Canada), Niemi (Finland) 1.0; 8-10. Saevarid (Norge), FM Schoelseth (Norge), Bentsen (Norge) 0.5.

Partier m.m. på:

Gausdal Chess Classics