You are currently viewing Kort Nyt uge 7

Kort Nyt uge 7

Tjele Efterskole søger ny forstander. Efter omkring 10 år som forstander stopper Kim Daubjerg Hansen her i foråret, og den nye forstander skal gerne kunne tiltræde senest den 1. maj.

Se stillingsopslaget på Jobindex her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/502172/

Link til hjemmesiden for Tjele Efterskole: https://tjeleefterskole.dk/


WFM Ellen Fredericia Nilssen og WFM Louise Fredericia har været i Indien, hvor de har deltaget i “1st SOA International Chess Festival – A at Bhubaneswar”. Der var 96 spillere i gruppen, hvor alle spillere havde over 1900 i rating. Ellen sluttede med 5 af 10, hvilket var nok til at score en WIM-norm. I øvrigt den fjerde af slagsen. Med resultatet er Ellen tæt på at runde de 2200 i rating Louise sluttede på 2½ point, men spillede ikke alle runderne.

Link til resultater fra turneringen: https://chess-results.com/tnr860453.aspx?lan=32


Brønshøj Almindelig Weekend havde 40 deltagere, der var inddelt i to grupper. Gruppe 1 blev vundet af ungdomstalentet Jeppe Hald Falkesgaard, der scorede 4½ af 5. Andreas Skovgaard (seedet 15) delte overraskende andenpladsen med Christian Altenburg Eriksson. Begge scorede 3½ af 5.

Gruppe 2 blev vundet af gruppens højest ratede spiller, Nienke van den Brink. Nienke fik 4½ point. Christian Strachan blev nummer 2 med 4 point efter at have tabt topopgøret i 2. runde.

Link til resultater fra turneringen: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28603


Indbydelsen til årets skaksommerlejr på Skanderup Efterskole (billedet øverst) er ude nu. Skaksommerlejren bliver afholdt fra søndag den 7. juli til lørdag den 13. juli. Tilmeldingen begynder den 1. marts klokken 18. I lighed med de senere år, forventes lejren fuldtegnet, så arrangørerne anbefaler hurtig tilmelding.

Link til hjemmesiden for skaksommerlejren: https://skaklejr.dk/

Link til skaksommerlejren på Facebook: https://www.facebook.com/skaklejr


GM Jacob Aagaard er på en meget efterspurgt undervisningsturne i Indien. En god ven af dansk skak, Visveswaran Kameswaran, har givet os lov til at vise et par fotos fra turneen.

Læs mere om Aagaards besøg her: https://www.chessbase.in/news/Jacob-Aagaard-camps-in-Mumbai-final-call