You are currently viewing Invitation til bog-præsentation og stormester-simultan med Jonny Hector

Invitation til bog-præsentation og stormester-simultan med Jonny Hector

På lørdag den 18. november kl. 16.00 præsenterer den svenske stormester Jonny Hector (Foto: Lars OA Hedlund) sin nye selvbiografi “Tusen och en schack”, viser et kort parti og spiller simultan. Det foregår i Skaksalonen, Falkoner Alle 36, Frederiksberg.  

Simultanen begynder kl. 16.30 med plads til 25 spillere, og det sidste parti ventes færdig kl. ca. 19. Det koster 100 kr. for hver spiller at deltage i simultanen, mens det er gratis, hvis man “kun” er med til bog-præsentationen. Der er præmier til dem, der måtte spille remis eller vinde over mesteren.

Hector har netop vundet Amager Skakforenings traditionsrige weekendturnering GoAudit Open, så det er en stormester i topform. Men tag udfordringen op alligevel!

Arrangementet markerer endvidere Skak for sjovs 10 års fødselsdag, og at klubben netop har rundet et medlemstal på 400, heraf ca. 100 børn til skoleskak.

Se hele invitationen og mulighed for tilmelding til simultanen.