You are currently viewing Fuldt program i den tyske liga

Fuldt program i den tyske liga

Der er fuldt program i den tyske Bundesliga i denne weekend.

Hvis GM Mads Andersen kommer i kamp for Solingen, bliver det en stærk modstander på omkring 2700 han skal møde, da holdet lørdag kl. 14:00 skal spille imod topholdet fra Baden Baden. Mads er indtil videre ubesejret for Solingen, og har scoret 4/5.

I Hamburg spiller de to andre hold med danskere på holdet. Hjemmeholdet Hamburg har GM Sune Berg Hansen på holdet, der dog endnu ikke har spillet i denne sæson, mens Doppelbauer Kiel indtil videre har haft GM Jonas Buhl Bjerre og GM Jesper Søndergaard Thybo med i alle matcherne.

Stillingen i Bundesligaen:

I 2. Bundesliga spilles de to afsluttende runder. Doppelbauer Turm Kiel er kommet i nedrykningsfare, da holdet er placeret på 8. pladsen der rykker ned. Tre hold har et enkelt matchpoint mere, så holdet skal have matchpoint i dobbeltrunden i Berlin. Der er mulighed for at IM Filip Boe Olsen, IM Thorbjørn Bromann, GM Carsten Høi og FM Mads Boe kan komme i kamp.

I Oberligaen resterer der stadig tre runder. Danskerholdet Preetzer TSV er på hjemmebane imod Hamburg-holdet Königspringer. Preetzer har IM Bjørn Møller Ochsner, IM Uffe Vinther-Schou, IM Rasmus Skytte, IM Steffen Pedersen, Kim Skaaning, CM Bjarne Light og CM Mikkel Vinh Løftgaard i startopstillingen.

Link til resultater fra den tyske liga. https://ergebnisdienst.schachbund.de/bedh.php?liga=bl

Link til hjemmesiden for Bundesligaen: https://www.schachbundesliga.de/

Link til live fra Bundesligaen: https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/schachbundesliga-2022-2023/9/1/1