You are currently viewing Kort Nyt uge 45

Kort Nyt uge 45

ØBROs IM Kassa Korley (fotoet øverst i artiklen) scorede sammen med GM Robby Kevlishvili (2536), Holland og GM Titas Stremavicius (2527), Litauen 5½ af 9 i GM-turneringen 2022 New York Fall. 9 runder på 5 dage og da korrektionen blev gjort op, måtte Korley nøjes med andenpladsen. De 5½ point var et point fra GM-normen. Kassa Korley mangler en norm for at blive stormester. De to første er scoret i henholdsvis Charlotte 2018 og Xtracon Open i Helsingør 2019.

Turneringens hjemmeside: nycchessnorms.com


WFM Ellen Fredericia Nilssen og IM Martin Haubro deltog i den norske Eliteseriens første weekend (11. – 13. november).
Ellen Fredericia spillede to kampe for Offerspill, som hun begge vandt, mens Martin Haubro var med i alle weekendens tre kampe for Asker. Det blev til to remiser og en sejr. Offerspill og Asker deler føringen i Eliteserien med 6 matchpoint hver.

Ellen Fredericia Nilssen spillede fredag og lørdag holdskak i Norge og søndag for sin danske klub, Frem. Hun vandt alle tre partier. Foto: Thomas Vestergård

Se resultaterne her: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Eliteserien2022-2023-NorgesSjakkforbund


Divisionsskak søndag. Der var fuldt program i de lavere divisioner søndag. Skakligaen spiller først deres næste runde søndag den 20. november. I 1. Division Gruppe 1 har de to hold vest for Storebælt, Evans og Frem, lagt sig i spidsen, mens det i 1. Division gruppe 2 er Fredericia, der har lagt sig klart i spidsen foran Jetsmark.

Se alle resultater her: https://holdskak.skak.dk/TeamTour/index/79


Hurtigskak i Kjellerup. Skal man ikke spille divisionsskak søndag den 20. november, er der en stor hurtigturnering i Kjellerup den dato. I skrivende stund er der 41 tilmeldte.