You are currently viewing Baden Baden tysk mester

Baden Baden tysk mester

Baden Baden blev søndag tysk mester for 15. gang ud af de seneste 16 sæsoner. Mesterholdet vandt samtlige 15 matcher, men selvom det lyder som en suveræn sejr, var der alligevel spænding om udfaldet helt op til næstsidste runde. Her mødte Baden Baden holdet fra SC Viernheim, der indtil da også havde vundet alle runder. Baden Baden vandt opgøret med 5-3, efter at det undervej stod 3-3 med 6 remiser. Havde turneringen været spillet efter brætpoint ville Viernheim have vundet, da de lavede 84 brætpoint mod Badens 80.

GM Mads Andersen var en del af holdet fra Solingen der tog en sikker bronzemedalje. Mads var en af de bærende kræfter på holdet, og scorede flotte 8½ point i de 12 kampe han var med i, og kun et enkelt nederlag undervejs i turneringen.

Danskerholdet SG Turm Kiel havde en god sæson i Bundesligaen med en 5. plads. GM Jonas Bjerre var med 11 gange i løbet af sæsonen og scorede 5 point. Her i den afsluttende finale mødte han i et af partierne verdensklassespilleren Richard Rapport, hvor det desværre endte med et nederlag.