You are currently viewing Spørgsmål til Divisionsklubberne

Spørgsmål til Divisionsklubberne

Til Divisionsklubberne

For ikke så længe siden udsendte FU en mail til divisionsklubberne, hvor vi blandt flere ting også spurgte om klubbens holdning til brætpoint eller matchpoint som det afgørende i holdturneringen.

Grunden til at vi spørger om dette er at vi får mange tilkendegivelser fra enkeltpersoner som ønsker ændret det ene eller andet ved divisionsturneringen.

Vi skal have klubbernes besvarelser absolut senest den 7. april, gerne før, for at vi kan nå at bearbejde besvarelserne til HB-mødet i påsken.

Der er i skrivende stund kun modtaget ganske få besvarelser, og det er ikke et betryggende grundlag at lave eventuelle ændringer ud fra. Jeg vil derfor her opfordre divisionsklubberne til at deltage aktivt, ved at besvare spørgsmålene.

Jeg skal understrege at undersøgelsen er vejledende, og at HB træffer beslutning ud fra de indkomne besvarelser. Hvis du er medlem af en divisionsklub, må du meget gerne høre din klubledelse om den har besvaret henvendelsen fra FU, vi vil meget gerne have en god fornemmelse for hvilken slags divisionsturnering I ønsker jer.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Poul Jacobsen