You are currently viewing Kort nyt uge 5

Kort nyt uge 5

Senior DM spilles i Aalborg den 20. til 26. februar. Arrangørerne har indgået en fordelagtig overnatningsaftale med CABINN-Aalborg, som ligger i samme bygning som spillestedet. Læs mere her.


Seniorchef Steen Juul Mortensen har udsendt Seniorskak Nyhedsbrev februar 2022 med bl.a. datoer for kommende arrangementer, både i ind- og udland.


Der er i weekenden blevet spillet 6 udsatte kampe i Divisionturneringen. Se mere her.


Robert Skytte, August Jalving og Rasmus Skytte med i Chessemy Open i Reinstorf, der ligger lidt uden for Hamburg, 30. januar – 6. februar. Bedst gik det for Robert Skytte (født 2013), der kunne tage 96 ratingpoint med hjem fra Tyskland. Se mere her: https://www.chessemy.com/open/


Fin artikel om Jonas Bjerre i Ugebladet Skanderborg.


Kassa Korly fra ØBRO spillede med i New York Winter Invitational GM (B) fra den 13. – 17. januar. Korly fik en skidt start i turneingen og scorede kun 1½ point i de første 6 partier; men så vågnede han op til dåd og vandt de sidste 3 partier, så det samlet blev til en ratinggevinst på 5. Det næste tal på ELO-listen hedder 2399. Resultater ses her.


GM Jesper Sønderborg Thybo (fotoet øverst i artiklen) spiller med i den 38. udgave af Cappelle-la-Grande Open fra den 12. til 18. februar. Der er i skrivende stund 350 tilmeldte. Se mere her.