You are currently viewing Kandidater til Årets Skakspiller 2021

Kandidater til Årets Skakspiller 2021

2021 blev igen et år, hvor meget skak enten blev udskudt eller aflyst på grund af coronoa-situationen. Heldigvis var der en periode midt på året, hvor tilstandene næsten var normaliseret. På trods af begrænsningerne i skakaktiviteterne i det forgangne år skal vi naturligvis have kåret Årets Skakspiller 2021 – som vi har gjort det siden 1977, hvor en ung Jens Kristiansen vandt.

Skak.dk anmoder derfor vores læsere til at sende begrundede forslag til nyhed@skak.dk – eller komme med forslag på vores Facebook-side. Forslag kan indsendes til og med 9. januar 2021.

Udvalget bag ”Årets Danske Skakspiller”, der består af en af de to redaktører af Skakbladet, Jan Løfberg og de fire medlemmer af Dansk Skak Unions informationsudvalg Palle Skov, Jakob Aabling-Thomsen, Thomas Vestergård og Mads Boe, udvælger så et passende antal spillere til afstemningen. Der vil så kunne stemmes den anden uge af januar via Dansk Skak Unions kartotekssystem.

Vi regner med at kunne kåre Årets Skakspiller 2021 søndag den 16. januar.