You are currently viewing Skaksommerlejren 2021

Skaksommerlejren 2021

Efter et års Coronapause håber arrangørgruppen, der består af Lene Wul, Kim Skaaning, Mikkel Clausen og Mads Boe, at det her i sommeren 2021 igen bliver muligt at arrangere en skaksommerlejr på Skanderup Efterskole.

Skaklejren afholdes efter planen i uge 27 fra søndag den 4. juli til lørdag den 10. juli. Lejren vil i år have plads til omkring 80 unge forventningsfulde skakspillere på grund af det gældende forsamlingsforbud.

Programmet indeholder som sædvanlig et stort udbud af aktiviteter, fra fodbold og lejrturnering til undervisning og kykskak, og en af lejrens sidste dage afholdes der en skak-hygge-dag med flere forskellige sociale aktiviteter.

Tilmeldingen til årets skaklejr åbner onsdag den 28. april kl. 17.00 på lejrens hjemmeside, hvor der også er nærmere information omkring betaling og deadlines.

Arrangørgruppen fortæller, at man selvfølgelig vil afholde lejren på samme måde som altid, men visse forbehold er dog nødvendige, da det i år er en helt særlig situation. Derfor opfordres alle grundigt til at læse de coronarelaterede forhold grundigt igennem, så man er klar på betingelserne for deltagelse og evt. aflysning/lukning af lejren. Blandt andet skal alle deltagere og ledere ved ankomsten til lejren kunne fremvise en negativ PCR-test, der maksimalt er 48 timer gammel.

Skaksommerlejrens hjemmeside: https://skaklejr.dk/

Skaksommerlejren på Facebook: https://www.facebook.com/skaklejr