Danmark slået ud ved online-OL

Danmark endte som nummer 7 i 2. division gruppe D, der sluttede søndag aften. Dermed er Danmark ude af Online-OL, hvor kun de tre bedst placerede hold går videre. Allerede efter de tre første runder fredag så det sort ud. Holdet tabte alle tre matcher, og scorede kun 4 brætpoint. Med to sejre om søndagen reddede holdet lidt af æren. I sidste runde slog holdet Serbien, hvilket betød at Norge gik videre på bekostning af netop Serbien. 

 

GM Mads Andersen blev, som i sidste uge, topscorer for det danske hold med 5½ af 9, mens at landstræner GM Sune Berg Hansen scorede 3/3 med sejre i alle søndagens partier. De danske kvinder/piger havde en hård turnering. I deres 27 kampe fik de kun skrabet 3 point sammen, men modstanden i gruppen var også hård. 

 

 

GM Mads Andersen – Topscorer for det danske Online-hold i begge weekender. Foto: Thomas Vestergård

 

Sluttillingen i 2. division:

 

 

Holdets enkeltresultater:

 

 

På chess-results kan man udover stilling og resultater også gennemspille alle partierne fra 2. division: HER

 

Link til FIDEs hjemmeside med mere om turneringen: HER