Senior VM halvvejs

Jan Rosenberg fra Springeren i Kolding sender i løbet af turneringen et par rapporter hjem fra Senior VM i Rumænien, hvor man nu er næsten halvvejs: 

 

Der er nu spillet 5 runder her i Bukarest. Fridagen i dag søndag er kommet ret belejligt for de fleste af os. Kun to af vores spillere(Margarita og Michael Marshall) er i rating +. De øvrige har måttet aflevere. Men vi er jo kun knapt halvvejs,så ingen har på nogen måde mistet hverken modet,eller håbet.

 

Margarita har efter fantomstarten desværre måttet indkassere 2 nuller, men står alligevel med + 28 på kontoen!

 

GM Jens Kristiansen løb ind i et ærgerligt tab i 5. runde. Han spillede rigtig fint og fik en overvældende stilling. Istedet for at spille et vindende tårntræk valgte han desværre at give en kvalitet. Det duede ikke og modstanderen kunne kontrollere den fribonde,der skulle have afgjort partiet til fordel for Jens – øvbøv.

 

 

Ærgerligt nederlag til GM Jens Kristiansen – men han er stadig med i topstriden med 3½/5. 

 

I samme gruppe har Jens Kølbæk efter en stille start med 3 halve, lavet 2 pinde i rap og spiller bræt 7 mod GM Jansa i 6. runde! 

 

Efterhånden er vi ved at have lært hotellets kringelkroge at kende,og de daglige gøremål og rutiner glider nemmere. Lørdag aften tog tre af os downtown for at inspicere nattelivet. Vi konstaterede at rumænerne forstår at feste i noget, der mindede om en (meget) overdimensioneret ‘Jomfru Ane Gade’. Det blev lidt sent,så jeg forsov mig til søndagens udflugt til det gigantiske parlament. Men missede vist ikke så meget. Fra nogle af danskerne der var med, hørte jeg at organisationen ikke rigtigt fungerede,så de havde valgt at tage en taxa tilbage inden de overhovedet var kommet ind i bygningen… Lige nu er der lynturnering. Margarita og Niels Lauritsen er de eneste danskere der deltager. Jeg følger op på resultaterne i næste rapport.

 

 

Resterende program for turneringen: 

Mandag den 18. november kl. 14.00: 6. runde 

Tirsdag den 19. november kl. 14.00: 7. runde 
Onsdag den 20. november kl. 14.00: 8. runde 
Torsdag den 21. november kl. 14.00: 9. runde
Fredag den 22. november kl. 14.00: 10. runde

Lørdag den 23. november kl. 13:00: 11. runde

 

Link til resultater fra turneringen: HER 

 

Link til live på Chess24: 65+ og 50+

 

Link til hjemmesiden for turneringen: worldseniors2019.com/