Godt nyt fra Dansk Skaksalg

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Tilbage ved udgangen af marts måned stoppede Mikael Rask som daglig leder af Dansk Skaksalg APS. Nu er der godt nyt fra Dansk Skaksalg, som er på plads igen. Bestyrelsesformand Tim Bjerre fra Dansk Skaksalg ApS har bedt skak.dk bringe følgende:

Dansk Skaksalg ApS webshop www.skaksalg.dk er oppe at køre igen.

Nu kan du igen købe ind i Danmarks billigste skakbutik med Danmarks bredeste og mest aktuelle udvalg af skakartikler.

Om det er til hjemme-, klub- eller turneringsspilleren, så finder du de bedste materialer i vores webshop. Gedigne brætter og brikker til klubber og skoler, luksusbrætter og brikker til gave eller til at forkæle dig selv, spil med store brikker til udendørs- eller indendørs brug, skakcomputere, databaser, DVD’er, et bredt udvalg af skakbøger og uendelig meget mere.

Ikke blot har vi Danmarks bedste udvalg, vi giver også garanti på prisen. Så finder du inden for 14 dage efter et køb samme vare til billigere pris i Danmark, så kontakt os, så refunderer vi prisforskellen. Det har vi endnu ikke været ude for.

Du bestiller dine varer som i enhver anden webshop. Men har du lyst til en skaksnak, hjælp til at købe en gave eller en snak om gode materialer til klub eller skole, så hjælper vi gerne.

Ring på 61 13 64 60 eller send os en mail på sales@skaksalg.dk

 

Link til hjemmesiden for Dansk Skaksalg: http://www.skaksalg.dk/