Carlsen mod Bjerre live på nettet!

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Se Magnus Carlsen spille mod Jonas Bjerre live på altomskak.dk!

 

Dansk Skak Union lancerer i dag skakportalen www.altomskak.dk, hvor man kan se live-stream, lære om grundlæggende eller avanceret skakstrategi, finde en klub eller se kalender over kommende skakbegivenheder i Danmark. DSU er selvfølgelig også på pletten med en live-stream af hele arrangementet i Cirkusbygningen onsdag. Se Magnus spille simultan mod 24 modstandere, hør en spændende samtale mellem det norske geni og hjerneforskeren Peter Lund Madsen og følg med når det danske stortalent IM Jonas Bjerre tørner sammen med verdensmesteren i 2 hæsblæsende hurtigskakpartier. Det hele bliver kommenteret på dansk af landstræner og 7-dobbelt danmarksmester GM Sune Berg Hansen og skakformidler Rune Friborg.

 

”Jeg står for det skaklige mens Rune stiller mig uddybende spørgsmål på vegne af vores seere, som forhåbentligt inkluderer en masse begyndere. Det er et fantastisk arrangement og selvom Carlsen selvfølgelig er storfavorit i alle partier, så hepper vi på de danske!” udtaler stormester Sune Berg Hansen.

 

Program Energi Danmarks Champions Battle onsdag d. 22. maj

17.30 Dørene åbner
18.30 Dørene lukkes
19.00 Simultanskak: Magnus Carlsen vs. 25 udvalgte personer
20.30 Pause
21.00 Live interview: Peter Lund Madsen og Magnus Carlsen
21.45 Energi Danmark Champions Battle 2019: Magnus Carlsen vs. Jonas Buhl Bjerre
23.00 Tak for i aften

 

Billetter til arrangementet i Cirkusbygningen kan købes her.

 

altomskak.dk er knudepunktet for Dansk Skak Unions image-kampagne, der blev iværksat sidste år. Målet er at give begyndere og skakinteresserede en nem vej fra interesse til skakklub.

 

jonas rune

I denne video viser Jonas Bjerre sit dronningeoffer mod IM Martin Haubro. Se den her: www.altomskak.dk/laer-om-skak/


I løbet af de næste måneder vil der jævnligt blive lagt flere videoer op. Flere danske stormestre har medvirket og der vil også være stemningsfilm fra mange af de arrangementer vi har lavet i løbet af det sidste år.

 

alt om_skak