Fornem pris til Jens Kristiansen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Stormester Jens Kristiansen blev torsdag aften tildelt Bornholms største og fornemste sportspris, Sport of Excellence. Med prisen følger en check på 25.000 kr. der blev overrakt af Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, ved et velbesøgt arrangement i Musikhuzet i Rønne.

 

Sport of Excellence kan blive tildelt sportsudøvere eller sportsledere, som har præsteret resultater på nationalt eller internationalt niveau. I begrundelsen for at prisen gik til Jens Kristiansen nævnte Rundt om Bornholms redaktør Kim Bjelstrand bl.a. de tre danmarksmesterskaber, det nordiske mesterskab for seniorer i 2013 og verdensmesterskabet for seniorer i 2012. ”Hans præstationer er helt enestående i skakverdenen” sagde Kim Bjelstrand videre.

 

jens kristiansen
GM Jens Kristiansen da han vandt Senior NM i 2013 på Bornholm. Foto: Thomas Vestergård

 

Næste større turnering for Jens Kristiansen bliver EM for seniorer på Rhodos.

 

Læs mere om Sport of Excellence prisen til Jens Kristiansen her: bornholm.nu/?Id=89856