Kort nyt uge 31

John Christopher Christensen fra Silkeborg Skakklub spillede med i Europamesterskabet i lyn- og hurtigskak for Ungdom, der blev spillet i Oradea i Rumænien i den forgangne weekend. I hurtigskak blev John nummer 15 med 4/7 og i lyn blev han placeret på plads 20 ud af 60 deltagere med 5/9. Link til turneringen: https://ecuoradea2018.ro/ og turneringen på Facebook

 

Oliver Trier fra Caissa Gladsaxe/Nordsjællands Skakklub deltager i den 16. udgave af European Union Youth Championship, der afholdes i Mureck i Østrig frem til den 9. august. Efter 7 runder har Oliver scoret 3½ point i U14, hvilket er lidt over forventet score. Far Jakob skriver dagligt om turneringen på Nordsjællands Skakklubs hjemmeside: HERLink til turneringen: http://www.jugendschach.at/

 

Kieler Open sluttede fredag. En delegation fra Fredericia Skakforening deltog i turneringen. Deres enkeltresultater efter 9 runder: 

11. Bjarne Light, 6 point
23. Adesh Easwaralingam, 5½ point
31. Henrik Svane, 5 point
58. Lars Wilton Pedersen, 4 point
78. Janith Easwaralingam, 3½ point
80. Claus Marcussen, 3 point

 

 

Adesh Easwaralingam – ungdomstalent der er gået meget frem på det seneste. Endte på plads 23 efter endnu en god indsats, hvor han kun tabte et enkelt parti i turneringen til en stormester. Foto: Claus Marcussen 

 

På Mellemtoftevej i Valby blev der spillet K41 Weekend VIII. Turneringen havde deltagelse af 43 deltagere, som spillede i én stor gruppe. FM Mikkel Manosri Jacobsen var favorit, men tabte begge partier om søndagen, hvilket betød at de to spillere der slog ham, Peter Erik Olsen og Jakob Bjerre Jensen fra Århus/Skolerne, begge endte på 4½ af 5. Peter blev turneringsvinder på bedst korrektion. Link til turneringstabellen: HER

 

Som en del af Czech Tour spilles der lige nu Summer Prague Open 2018, der har deltagelse af Jens Erik Kofoed Hald i A-gruppen og Carsten Andersen i B-gruppen. Efter 4 runder har de scoret henholdsvis 1½ point og 2 point. Link til Summer Prague Open: HER