Træningssamling med GM Shirov

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Tommy Schmidt fra GSF Caissa 2000 skriver til skak.dk om et spændende arrangement, som klubben GSF Caissa arrangerer her i sommervarmen – og har man over 2000 i elo er der stadig enkelte ledige pladser:

 

Fredag d. 20.07.2018 kl. 17-21 (ca.) besøger Alexei Shirov spillerne hos GSF Caissa 2000 for at give dem intens træning, forud for den vigtige næste sæson, der gerne skulle resultere i oprykning til divisionen i næste sæson. Alexei Shirov skriver sig hermed på den efterhånden prominente liste af spillere der har undervist i klubben, herunder nævnes Lars Bo Hansen, Stellan Brynell, Jonny Hector, Esben Lund og Ivan Sokolov.

 

 

Alexei Shirov kommer til Danmark i forbindelse med Xtracon Open og deltager i en træningssamling i København. Foto: Lars O.A Hedlund

Da GSF Caissa 2000, synes det er et scoop at kunne præsentere Alexei Shirov til privat intensiv træning (tidligere verdens nummer 4) udloddes 1-3 pladser (afhængigt af hvor mange der deltager fra vores egen klub), der mod solidarisk betaling på DKK 350 kan deltage i arrangementet. Arrangementet vil foregå privat i Allerød og adresse mv. vil blive oplyst til vinderen (vinderne). Med i prisen vil også være kaffe, lidt sodavand og mad (formentlig pizza).

For at kunne deltage i lodtrækningen, skal man på linket HER indtaste sit fornavn, efternavn, klub og telefonnummer. For at kunne deltage i lodtrækningen er det eneste krav at man har mere end 2000 i elo.

 

Link til GSF Caissa 2000 på Facebook: HER

LInk til hjemmesiden for klubben: http://www.elo2000.dk/