FM Kassa Korley fører i Horsens

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter de første fire runder er FM Kassa Korley fra USA eneste spiller tilbage med maksimumpoint. Peter Heine Nielsen måtte overraskende afgive to remiser på turneringens anden dag.

Vi har modtaget følgende fra arrangøerne:

Af Eigil Straarup
Amerikansk føring efter fire runder i Horsens!
I går løb tredje og fjerde runde af stablen under Horsens Lang Weekend anno 2013. Turneringen tog en sensationel drejning, da storfavoritten til turneringssejren GM Peter Heine Nielsen blev spist af med remis i begge af gårsdagens runder. Han ligger nu med ¾ lige som 20 andre spillere.

Efter de to runder i går er det amerikaneren FM Kassa Korley, der sensationelt har lagt sig alene i front med maksimale 4/4. I går slog han Karsten Fyhn og Peter Olsen. Med en forventet score på hele 3,18 efter de fire første runder mangler han stadig at bevise, at han er langtidsholdbar i toppen. Det får han rig mulighed for at bevise i dag, hvor han i 5. runde tørner sammen med IM Mikkel Antonsen. Korley har sort. De øvrige opgør i toppen af turneringen i 5. runde er:

FM Martin Matthiesen-FM Igor Teplyi.
FM Bjørn Møller Ochsner-GM Peter Heine Nielsen.

Alle de øvrige opgør i toppen af turneringen er hele ti indbyrdes opgør mellem 20 spillere, der alle har 3/4.

Amerikanske Kassa Korley har ikke spillet de mest sindsoprivende spændende partier hidtil under ”Den Lange”. Lad os i stedet for kigge på det streetslagsmål, Peter Heine (sikkert højst ufrivilligt!) blev involveret i i aftes.

 

Eigil Straarup


Resterende program:
5. runde lørdag den 20. juli kl. 10.00
6. runde lørdag den 20. juli kl. 17.00
7. runde søndag den 21. juli kl. 10.00

Spillested: ASV Horsens, Nørrebrogade 38 A, 8700 Horsens.

Turneringens hjemmeside: skakklub.net/hsf/denlange/2013/

 

horsens lang2012