Kort nyt uge 47

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Favoritten GM Simen Agdestein vandt turneringen Malta Open med 8 point af 9, hvilket var et helt point foran et forfølgerfelt på 9 spillere. Bedst korrektion på 2. pladsen havde GM Stellan Brynell fra Nordkalotten. Ni danske deltagere spillede med i feltet på 232 deltagere. De danske resultater: 

 

23. Mogens Thuesen, Enkeltmedlem, 6 point
35. Christian A. Eriksson, Caissa Gladsaxe, 6 point

 

69. Tommy B. Schmidt, Caissa Gladsaxe, 5 point

91. Michael Madsen, Caissa Gladsaxe, 5 point
115. Arne Walther Larsen, Hvidovre 4½ point
109. Finn Bonnez, Nørrebro, 4 point
151. Rene Andreasen, Nørrebro, 4 point
180. Søren Ottosen, Silkeborg Skakklub 3½ point
188. Jens Erik Hald, Bornholm 3 point

 

Link til hjemmesiden for turneringen: HER

 

DM i skak 2018 vender efter to års fravær tilbage til Svendborg. Tilmeldingen til turneringen er åbnet i turneringsmodulet: HER. Arrangørerne Skakklubben Sydøstfyn og Tårnet Svendborg fortæller at hjemmesiden for turneringen også snart åbner.  

 

I Heusenstamm ved Frankfurt deltog IM Klaus Berg, FM Mads Boe og FM John Rendboe i en stor open med omkring 400 spillere der sluttede søndag aften. Resultaterne var på det jævne med scorer på mellem 4 og 4½ point i de 7 runder.  Turneringstavlen kan ses: HER  

 

Skakklubben Evans og Vejle Bibliotek indbyder i fællesskab onsdag den 29. november 2017 kl. 19-21 i samlingssalen på Vejle Bibliotek til en foredragsaften med Morten Fabrin, der vil fortælle om sin nye bog om Christian Poulsen, kaldet Plovjernet, og vise billeder og skakpartier herfra. Det var ved DM i 1934 i Vejle, at Christian Poulsen opnåede sit første store resultat, da han kvalificerede sig til landsholdsklassen. Foruden den fascinerende historie om Plovjernet vil der være henvisninger til dansk skakliv i perioden ca. 1930-60. 

 

Bogen om Plovjernet kan købes ved arrangementet og koster 200 kr. I pausen vil der være kaffe med småkager. Alle er velkomne og deltagelse i foredraget er gratis! I skrivende stund er der 24 tilmeldte til arrangementet, men der er plads til flere. Tilmeld dig foredragsaftenen: HER

 

 

Morten Fabrin holder foredrag onsdag den 29. november i Vejle. Foto: Privatfoto