Fotos fra 40-års formandsreception

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

CP-17 1_Arild_Rimestad_foto

Brønshøjs formand gennem foreløbig 40 år, Carsten Petersen, blev fejret med gaver, taler og lynskak – foruden mad og hygge. (Foto: Arild Rimestad).

 

CP 17_2_Arild

Det skete, da klubben for anden gang i år inviterede til festligheder i lokalerne på Frederikssundsvej.

 

Gaver fik formand Petersen, i daglig tale blandt skakvenner betegnet som “CP”, langt mere end hvad billedet viser, idet der kom mere, efter at billedet blev taget, oplyser fotografen til alle billederne i denne lille fotoserie, Arild Rimestad, til skak.dk.


CP 17_3_Arild
Der blev spist, drukket, snakket og hygget, noget som blev fulgt op af med diverse taler – den første af navnebroderen Carsten Høi.
På billedet herover er det dog Kaare Vissing, der taler.

CP 17_reception_Poul_J_foto_Arild
Dansk Skak Unions formand, Poul Jacobsen, der blev genvalgt på delegeretmødet i påsken i Rebild, havde taget turen fra det vestlige Fyn for at lykønske Carsten Petersen med jubilæet.

CP 17_7_Arild_Rimestad_til_Carsten_Petersen_40_rs_formandsrecep_Brnshj
Til venstre for Brønshøjformanden ses formanden for K 41, Jan Bauner og til højre brønshøjspilleren Asger Paaske, der fik overrakt DSU-hæderstegn, og ser ud til forgæves at forsøge at give Carsten Petersen en high-five. Siddende til højre er det Mogens Bengtsson, K 41, der også holdt en tale.

Aftenen sluttede af med en mindre lynturnering, som Jakob Aabling-Thomsen vandt suverænt med maksimum 9 point i 9 partier.