Før 9. runde: Slutspurten sættes ind!

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Delegationsleder Leif Kristensen har håb om, at det bliver til en god slutspurt for de danske spillere ved Ungdoms VM i Khanty-Mansiysk:

 

I 9. runde er alle danskere favoritter, så vi håber på en stor dansk dag.

 

I U-18 møder Jesper med sort Airat Sadubayev Kasakstan (2231), og forhåbentlig kan Jesper atter få gang i scoringen, efter at han med ½ i de seneste 4 runden er raslet ned i tabellen. Sadubayevs ratingpræstation er 2205, så Jesper er klar favorit.

 

I U-16 møder Bjarke ligeledes med sort Wang Ting-Hao Yaiwan (1618), og selv om han har lavet en ratingpræstation på 1748, er Bjarke tårnhøj favorit.

I U-14 møder Filip også med sort CM G M H Thilakarathne Sri Lanka (2028) – selv om modstanderen har lavet en præstationsrating på 2092, så er Filip klar favorit. Filip er eneste danske spiller med over 50%, og han kan med en god indsats i de sidste 3 runder godt nå en fin placering.

 

Thomas har som den eneste i dag hvid mod Vladimir Varbanov Bulgarien (1794) – modstanderen har pt en præstationsrating på 1844, så med en koncentreret indsats bør det ikke være noget problem for Thomas at vinde.

 

 

Holdkaptajnen Leif Kristensen (i midten) bruger en del tid på, at vente på spillerne bliver færdige med deres partier. Foto: Fra turneringens hjemmeside

  

Link til turneringens hjemmeside: http://wy2016.fide.com/